Allt om amning i bärsjal (massa videor)!

AMNING I BÄRSJAL. Okej, precis ALLT om amning i bärsjal kommer inte här. Men rätt mycket, se själva här nedan!

I veckan som gick var jag värd för ett Instagramkonto som heter Bärsjalsutmaningen. Där publicerade jag en massa korta videor, nytt och gammalt material blandat, om amning i bärsjal och bärsele.

I det här blogginlägget har jag samlat de mer ”instruerande” videorna om amning i bärsjal. Jag visar videor om amning i trikåsjal (elastisk bärsjal), vävd sjal och ringsjalVälj och vraka!

Jag har delat upp videorna i några olika kategorier beroende bland annat på vilket slags bärsjal jag använder, och vilken position jag har barnet i.

Jag hade också ett tema under mitt Instagram-värdskap om amning i bärdon med små/oflexibla respektive stora/flexibla bröst. Man kan nämligen behöva göra lite olika ibland beroende på hur brösten ser ut. Jag kommer att återkomma till det här på bloggen. Och till amning i bärsele.

Kika gärna på Bärsjalsutmaningen på Instagram. Där hittar du mina inlägg från förra veckan om du går till profilsidan. Denna vecka har kontot temat ”flaskmatning i sjal och sele”. Vi flaskmatade första barnet massor i bärsjal, det var både praktiskt och jättemysigt. Men nu blir det amning i bärsjal, here we go:

(Obs – amning i bärsjal kan ske på många olika sätt – det behöver inte vara som på mina videor. Se dem som idéer om hur du kan göra. Och pröva dig fram till något som passar dig)

Amma i trikåsjal, bebis upprätt:

Amma i trikåsjal, bebis liggande:

Bebis liggande i trikåsjal, byta bröst:

Amma nyfödd upprätt i vävd sjal:

Amma större bebis upprätt i vävd sjal:

Amma i vävd sjal med bebis liggande:

Amma i ringsjal, liggande + upprätt:

Tips för olika typer av byst (liten/stor/flexibel/oflexibel) finns även i detta blogginlägg: Se hit! Så ammar du i bärsele och bärsjal.

2 reaktioner på ”Allt om amning i bärsjal (massa videor)!”

  1. Suveränt bra vecka, fick massa pepp och inspiration! Och varianten att amma med bebisen på sniskan i vävd sjal är det bästa sättet jag har testat att amma i sjal. Testade att knyta fram istället och det tyckte jag var ännu enklare att få till, krävdes inte lika mkt limbo då:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *