5-årig amningsexpert svarar på läsarfrågor

AMNING, FRÅGELÅDA MED FEMÅRING. För fem år sedan var han en nyfödd plutt och visade amningsteknik på videor som denna.

Nu har vi en nyss fyllda femåring som gillar parkour, sagor, syskon, dinosaurier och amning. Ett par gånger om dygnet ammar han en stund och tycker mycket om det (om någon undrar: Nej, han kommer inte att amma till han är 15, jag tippar att amningen gradvis kommer att försvinna inom något år).

Läs även: Varför jag ammar ett barn som inte är bebis   

Mitt barn delger gärna sina kunskaper om amning, vilket är kul eftersom han av förklarliga skäl inte kunde uttrycka sig på samma sätt när han var bebis.

Idag på babybaby.se på Instagram la jag och barnet ut ett inlägg med en ”frågelåda”. Fråga femåringen om amning, löd uppmaningen. Och vi fick in många frågor. Här är frågorna plus svaren, varsågoda ni som vill lyssna (ljudet måste vara på):

2 reaktioner på ”5-årig amningsexpert svarar på läsarfrågor”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *