Video: Bebis sover på ryggen (40 sek)

BÄRA BARN. Vår bebbe är lite drygt fyra månader nu. Han har börjat åla i cirklar på golvet och vill ta tag i allting.

Imorse knöt jag upp honom på ryggen i bärsjal. Vi hade ett diskberg att ta hand om och behöver dessutom sortera en miljon skor, vantar, overaller och underställ inför vintern. En rygg-lur kändes som en bra ide eftersom vår bebis inte är en sådan som behagar ligga och snusa ensam i en timme eller två. Och vi var två vuxna hemma och behövde alla tillgängliga armar.

Så fort den lille hamnat på plats i sjalen märkte jag hur han började nicka till. Få grejer är gulligare än sovande barn, så jag tog fram kameran. Så här blev det:

Bebisen sov faktiskt i drygt en och en halv timme på min rygg. Ibland lyckas man, haha! Jag vill inte säga så mycket med det här inlägget mer än att min bebis är söt. Och att det kan vara praktiskt att bära barn på ryggen när man vill få något gjort.

Vill du ha tips kring ryggbärande, läs här: 11 bästa skälen att bära ditt barn på ryggen i bärsele eller bärsjal.

Ny kategori: Vardagsbilder

Det här blogginlägget hör till en ny kategori på babybaby.se, ”Vardagsbilder”.

Hur funkar då en kategori, för läsaren? Så här syns kategorier i webbläsaren på min dator, se nedan. Klickar jag på AMMA I BÄRSJAL OCH BÄRSELE, som pilen pekar på, kommer jag till alla blogginlägg om just det.

Klickar jag på AMNING kommer jag till alla blogginlägg som har lagts i den kategorin. Och så vidare. Det är jag själv som skapar kategorierna.

Ett blogginlägg kan tillhöra flera kategorier. Det här inlägget har jag exempelvis lagt i tre kategorier: VARDAGSBILDER, BÄRA BARN och AMNING.

Jag startade babybaby.se för att ge konkreta tips kring amning och kring bärande i bärsjal och bärsele. Men ibland får jag bara lust att ge några glimtar av vår vardag. Därav kategorin.

Jag även sorterat in några äldre blogginlägg i kategorin. Titta gärna! Klicka på kategorinamnet om du får syn på det eller klicka här.

En av mina mest populära kategorier är AMNINGSVIDEOR. Till den kommer du exempelvis genom att klicka på den här bannern:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *